Kan ik een medegebruiker verwijderen uit IMA, bijvoorbeeld na uitdiensttreding?
Ja, je kunt IMA-gebruikers verwijderen bij abonnementen, organisaties en RI&E's.
Heeft die persoon in een Pro-abonnement RI&E's aangemaakt? Dan blijft de naam zichtbaar op de pagina 'Overzicht van organisaties en medegebruikers', met de vermelding dat deze RI&E ooit door hen is aangemaakt.
Heeft die persoon eigen modules of eigen vragen aangemaakt? Dan blijven deze zichtbaar in 'Mijn modules' en 'Mijn vragen', maar bewerken kan niet meer.